Septemberträffen

Välkommen till Rozzanscrapevent v36 2023

OBS information på denna sidan gäller för 2023.

Årets andra Event med Rozzan Scrapbooking går av stapeln den 8-10 september 2023 i Mjölby. Träffens öppettider: fredag 14:00-23:00, lördag 07:00-23:00, söndag 07:00-16:00

Rozzans välfyllda butik kommer att finnas på plats, vilket förhoppningsvis ger er massor med bra shopping. Det är demos flera gånger varje dag för er deltagare på träffen. Dessa ingår såklart i anmälningsavgiften. Under dessa tre dagar kommer det också finnas möjlighet för den som vill, att gå olika kurser. Utbud och kostnad kommer att meddelas närmare träffen. Det finns också flera utmaningar att delta i för den som vill det.

Vi håller till i Norrgårdens lokaler i Mjölby. Det är stora bord och sköna stolar till alla deltagare. Belysningen är bra och lokalen är rymlig, och vi äter på samma ställe som vi scrappar. Vad det gäller mat kan vi tillgodose glutenallergi, laktosintolerant och vegetarian, och all mat serveras nötfri. Vi har bordsplacering och försöker tillgodose alla önskemål om bordskamrat. Skriv i detta i din anmälan. 

På fredagen serveras fika, middag och vickning. Lördag serveras frukost, fika, lunch, fika,middag och vickning. Och på söndagen serveras frukost, fika, lunch och fika. Till måltiderna serveras vatten och måltidsdryck. Vill du ha något godare att dricka tar du med dig det själv. Kaffe och Te finns att tillgå i stort sett hela helgen. Detta ingår i din anmälningsavgift. 

Du kommer få ett mail några dagar efter du köpt din biljett i webbshoppen, läs mejlet noga och följ instruktionerna. Veckan innan Eventet skickar vi ut ett mail till alla anmälda med vägbeskrivning, kurser mm.

Boende finns på flertalet ställen i Mjölby. Stadshotellet, Hembygdsgården och Miskarp (golfklubben).  På Stadshotellet har vi förhandlat fram ett bättre pris för er som vill bo där, nämn Rozzan Event när du bokar så rabatteras din bokning. 

Efter köp av biljetten så betalas pengarna inte tillbaka tre veckor innan träffen om du skulle ångra dig eller av andra skäl inte kan gå! Säljer du din biljett vidare så ombesörjer du att den “nya” personen får all infon och att vi får reda på vem personen är. Om träffen blir inställd pga rådande omständigheter som vi inte råder bot på, så kommer träffen att bli flyttad till annat datum, ingen återbetalning kommer att ske.

Välkommen med anmälan, vi ser fram emot ytterligare en härlig träff 🙂 

Med vänliga hälsningar Rozzan med familj

Produkten hittades inte.