Septemberträffen

Boka in helgen v36, 9-11 september 2022!

OBS information på denna sidan gäller för 2022.

Då är det återigen dags för Rozzans Event i Mjölby. Träffens öppettider: fredag 14:00-23:00, lördag 07:00-23:00, söndag 07:00-16:00

Det kommer att finnas  butiker på plats som ger er massor med bra shopping. Det är demos flera gånger varje dag för er deltagare på träffen. Dessa ingår såklart i anmälningsavgiften. Under dessa tre dagar kommer det också finnas möjlighet för den som vill, att gå olika kurser. Utbud och kostnad kommer att meddelas senare här på hemsidan under “Kurser”. Det finns också flera utmaningar att delta i för den som vill det. Och självklart kommer det vara många härliga scrappare att inspireras av! Alltså en helg med massa scrap och umgänge!

Vi håller till i Norrgårdens lokaler i Mjölby. Det är rymliga bord och sköna stolar till alla deltagare. Belysningen är bra och lokalen är mycket rymlig,. Vi har bordsplacering och försöker tillgodose alla önskemål om bordskamrat. Du kommer få ett mejl med ett dokument när du gjort ditt köp. Gå in där och läs hela dokumentet. Det finns vacker natur strax utanför lokalen med härliga vandringsleder för dig som vill njuta av det också under helgen. Parkering finns i anslutning till lokalen, och är gratis. Vill du parkera med husvagn eller husbil måste du anmäla det i anmälan, och el kostar 300kr. 

All mat serveras i samma lokal som vi scrappar. Vi kan tillgodose glutenallergi, laktosintolerant och vegetarian, och all mat serveras nötfri. På fredagen serveras fika, middag och vickning. Lördag serveras frukost, fika, lunch, fika, middag och vickning. Och på söndagen serveras frukost, fika, lunch och fika. Till måltiderna serveras vatten och måltidsdryck. Vill du ha något godare att dricka tar du med dig det själv. Kaffe och Te finns att tillgå i stort sett hela helgen. Allt detta ingår i biljettpriset som är 1295 kronor

Anmälan sker i webbshoppen, och betalning via klarna. Du kommer få ett mail när du köpt din biljett där du MÅSTE fylla i mer information. Veckan innan Eventet skickar vi ut ett mail till alla anmälda med vägbeskrivning mm.

Boende finns på flertalet ställen i Mjölby. Stadshotellet, Hembygdsgården och Miskarp (golfklubben).  På Stadshotellet har vi förhandlat fram ett bättre pris för er som vill bo där, nämn Rozzan Event när du bokar så rabatteras din bokning. 

Efter köp av biljetten så betalas pengarna inte tillbaka om du skulle ångra dig eller av andra skäl inte kan gå! Den är också högst personlig, det innebär att du inte kan sälja den eller överlåta biljetten till någon annan! 

Om träffen blir inställd pga rådande omständigheter som vi inte råder bot på, så kommer träffen att bli flyttad till annat datum, ingen återbetalning kommer att ske.

Välkommen med anmälan, vi ser fram emot ytterligare en härlig träff tillsammans med er 🙂 Det är ett begränsat antal platser, så vi räknar med att träffen blir full snabbt:) 

Med vänliga hälsningar Rozzan med familj.