Julträffen

Välkommen till Rozzanscrapevent v46 2022

OBS information på denna sidan gäller för 2022.

Jul-Event med Rozzan Scrapbooking vecka 46

Nu är det dags för vårt mysiga julevent, helgen 18-20 november. Detta är en träff där vi inriktar oss på julen med allt vad det innebär. Julkort, julmusik, glögg, pepparkakor och annat som kan höra till ett lyckat julevent! Helgens öppettider är fredag 14:00-23:00,  lördag 07:00-23:00, söndag 07:00-16:00.

Detta är en mindre träff med ett begränsat antal platser. Rozzan Scrapbooking har sin butik på plats under hela helgen och det är många demos för er deltagare under hela helgen. Dessa ingår självklart utan någon extra kostnad. Det finns också flera utmaningar att delta i för den som vill det. Och självklart kommer det vara många härliga scrappare att inspireras av! Alltså en helg med massa scrap och umgänge!

Vi håller till i Norrgårdens lokaler i Mjölby. Det är stora bord och sköna klädda stolar till alla deltagare. Belysningen är bra och lokalen är mycket rymlig,. Vi har bordsplacering och försöker tillgodose alla önskemål om bordskamrat. Du kommer få ett mejl med ett dokument när du gjort ditt köp. Gå in där och läs hela dokumentet. Det finns vacker natur strax utanför lokalen med härliga vandringsleder för dig som vill njuta av det också under helgen. Parkering finns i anslutning till lokalen, och är gratis. Vill du parkera med husvagn eller husbil måste du ange det i anmälan, men vi kan INTE tillhandahålla el. 

All mat serveras i samma lokal som vi scrappar i. Vi kan tillgodose glutenallergi, laktosintolerant och vegetarian, och all mat serveras nötfri. På fredagen serveras fika, middag och vickning. Lördag serveras frukost, fika, lunch, fika, middag och vickning. Och på söndagen serveras frukost, fika, lunch och fika. Till måltiderna serveras vatten och måltidsdryck. Vill du ha något godare att dricka tar du med dig det själv. Kaffe och te finns att tillgå i stort sett hela helgen. Allt detta ingår i biljettpriset som är 1395 kronor

Anmälan sker i webbshoppen, och betalning sker via Klarna. Du kommer få ett mail inom en vecka efter att du köpt din biljett där du MÅSTE fylla i mer information. Veckan innan Eventet skickar vi ut ett mail till alla anmälda med vägbeskrivning mm.

Boende finns på flertalet ställen i Mjölby. Stadshotellet, Hembygdsgården och Miskarp (golfklubben).  På Stadshotellet har vi förhandlat fram ett bättre pris för er som vill bo där, nämn Rozzan Event när du RINGER och bokar så rabatteras din bokning.

Efter köp av biljetten så betalas pengarna inte tillbaka om du skulle ångra dig eller av andra skäl inte kan gå! Den är också högst personlig, det innebär att du inte kan sälja den eller överlåta biljetten till någon annan! Om träffen blir inställd pga rådande omständigheter som vi inte råder bot på, så kommer träffen att bli flyttad till annat datum, ingen återbetalning kommer att ske.

Vi ser fram mot ytterligare ett härligt event tillsammans med er  Det är ett begränsat antal platser, så vi räknar med att träffen blir full snabbt:) 

// Rozzan med familj