Allmän information

Våra populära Scrapp-Event anordnar vi i Mjölby under flera gånger per år. Vi är i en fantastisk lokal med mycket stora ytor och allt ligger i ett plan. Alla scrappande deltagare har stora ytor vid sitt bord och en skön stol med klädd sits och rygg. 

Lokalen är luftig och stor, många toaletter och mycket bra ljus, gratis parkering under hela helgen i anslutning till lokalen och hela lokalen är i samma plan (markplan) med fantastiska strövområden precis utanför dörren. För de som åker tåg är det gångavstånd till lokalen. 

Träffen är en All inklusive, alltså all mat och fika ingår under helgen och serveras i samma lokal. Vi lägger mycket vikt vid att servera god och lyxig mat, och det har blivit en träff där våra deltagare ser fram mot varje måltid.  Vi begränsar våra Event till max 100 deltagare för att vi ska kunna ge varje deltagare en unik upplevelse. Så vänta inte på din anmälan, det blir snabbt fullbelagt!

På våra Event kommer Rozzans välfyllda scrap-butik med sina produkter för att tillgodose alla deltagarnas önskemål.  Butikerna anordnar olika utmaningar som presenteras i helgprogrammet som du får på plats. Under helgen är det också väldigt många kurser med duktiga kursledare. Alla kurser presenteras i förhand så du som deltagare kan planera in vilka kurser du vill gå på i förhand 🙂 Workshops anordnas också under helgen, dessa är kostnadsfria för dig som deltar på träffen.

Boende finns på flera ställen i och runt Mjölby. Vi rekommenderar Stadshotellet och har förhandlat fram ett bättre pris för er deltagare under just den helgen träffen är, ni ringer själva och bokar och uppger att ni ska gå på eventet.

Våra Event ligger  inplanerade varje år under vecka 6, vecka 36 och vecka 46. och du hittar all information som lagts ut i menyerna till respektive träff.